РЕВЮ: "Всичко, всичко"


Филмът „Всичко, всичко“ е история за измеренията на безграничната любов. Ако искате да се спасите за момент от жегите и да поемате глътка любов, можете да го направите в киносалона, докато гледате „Всичко, всичко“.

Новото лятно предложение по кината е екранизация по дебютната книга на младия американски автор Никола Юн.

Лентата проследява историята на 18-годишната Мади, която страда от рядко заболяване на имунната система. Заради състоянието си, единственият живот, който познава, е този в къщата, специално конструирана, за да я предпазва от десетките микроби и болести. Майка ѝ, лекарка по професия, се грижи за нея и хората, с които си комуникира, се свеждат до медицинската сестра Карла и дъщеря ѝ, Роса.

След появата на новите съседи в квартала, животът на Мади никога няма да бъде същият. Срещата ѝ с Оли, съседското момче,  я изкарва от еднообразното ѝ ежедневие и я събужда за истински живот. Мади започва да се бунтува срещу майка си, срещу болестта си и срещу препятствията, които и пречат да бъде с Оли.


Филмът е една приятна тийнейджърска любов. Главните роли са поверени на Аманда Стенберг, позната ни като Ру от Игрите на глада, а сега се превъплъщава в ролята на Мади. Героят на Оли е изигран от Ник Робинсън, по-познат ни като Зак от „Джурасик Парк“. Двамата показват завидни актьорски умения, пресъздавайки невинната, първа любов между героите им от екрана. Освен любовния романс, който изживяват, двамата порастват и преминават от света на децата към този на възрастните. Мади успява да се опълчи на майка си, а Оли и семейството му да избягат от баща му.

Темата за любовта изпълва целия филм. Тя наистина е всичко, не само онази романтичната, но и майчината, сестринската, приятелската. А когато е истинска, тя непременно е безгранична, дори и да води към безумия.

Александра Генадиева

Алекс е пораснало момиче,с душа на дете. Строи въздушни кули и гони вятърни мелници. Обича белия лист, но още повече обича да го запълва с букви, знаци, разбираеми думи и объркани изречения. А когато не е пред белия лист, избира компанията на вдъхновяващи филми, приказни книги и мили приятели.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни