Филмът „Всичко, всичко“ е история за измеренията на безграничната любов. Ако искате да се спасите за момент от жегите и да поемате глътка любов, можете да го направите в киносалона, докато гледате „Всичко, всичко“.

Новото лятно предложение по кината е екранизация по дебютната книга на младия американски автор Никола Юн.

Лентата проследява историята на 18-годишната Мади, която страда от рядко заболяване на имунната система. Заради състоянието си, единственият живот, който познава, е този в къщата, специално конструирана, за да я предпазва от десетките микроби и болести. Майка ѝ, лекарка по професия, се грижи за нея и хората, с които си комуникира, се свеждат до медицинската сестра Карла и дъщеря ѝ, Роса.

След появата на новите съседи в квартала, животът на Мади никога няма да бъде същият. Срещата ѝ с Оли, съседското момче,  я изкарва от еднообразното ѝ ежедневие и я събужда за истински живот. Мади започва да се бунтува срещу майка си, срещу болестта си и срещу препятствията, които и пречат да бъде с Оли.


Филмът е една приятна тийнейджърска любов. Главните роли са поверени на Аманда Стенберг, позната ни като Ру от Игрите на глада, а сега се превъплъщава в ролята на Мади. Героят на Оли е изигран от Ник Робинсън, по-познат ни като Зак от „Джурасик Парк“. Двамата показват завидни актьорски умения, пресъздавайки невинната, първа любов между героите им от екрана. Освен любовния романс, който изживяват, двамата порастват и преминават от света на децата към този на възрастните. Мади успява да се опълчи на майка си, а Оли и семейството му да избягат от баща му.

Темата за любовта изпълва целия филм. Тя наистина е всичко, не само онази романтичната, но и майчината, сестринската, приятелската. А когато е истинска, тя непременно е безгранична, дори и да води към безумия.

Автор

Алекс е пораснало момиче,с душа на дете. Строи въздушни кули и гони вятърни мелници. Обича белия лист, но още повече обича да го запълва с букви, знаци, разбираеми думи и объркани изречения. А когато не е пред белия лист, избира компанията на вдъхновяващи филми, приказни книги и мили приятели.

Напишете коментар