РЕВЮ: Трансформърс: Последният рицар


Излезе петата част от поредицата Трансформърс. "Последният рицар" разказва за войната между хората и машините, а ключът за спасението е в познатия ни от четвъртата част изобретател Кейд Йегел (в ролята отново се превъплъщава Марк Уолбърг), както и на Английски лорд (Антъни Хопкинс) и професор от Оксфорд (Лаура Хадок).

Планетата Земя отново е в опасност и автоботите трябва да я спасяват. Любимите образи на Оптимус Прайм и Бъмбълби отново радват зрителите от екрана. Както и присъствието на големи актьорски имена, като това на сър Антъни Хопкинс. Той играе английски лорд, член на тайно общество, което от десетилетия пази тайната за трансформърите, както и множество други загадки.

Бойните сцени не са толкова много, колкото в предишните части, но достатъчно големи и зрелищни. Сюжетът залага на забавни диалози, което напомня много за първата част, която изобилстваше от комични ситуации. Тук сценаристите залагат на стереотипи за англичаните и американците, с които искрено забавляват зрителя.

Петата част хвърля светлина върху произхода на автоботите, както и за това кои са създателите им. Във филма се преплитат сюжети и личности, извадени от историята и митологията и които правят приключенията на автоботите още по-завладяващи.

Планетата Земя отново я грози смъртоносно разрушение. Ще успеят ли автоботите и хората да си стиснат ръцете за спасението на Земята? Кои са трансформърите, кой ги е създал и от кога посещават Замята? Тези и още много други отговори ще получите от "Трансформърс: Последният рицар". А дори и да не сте гледали предишните епизоди, може да се насладите на зрелищните кадри ( 3D и IMAX ), забавните диалози и интересната предистория, която за два часа и половина ще ви направи част от света на трансформърите.

И една добра новина за феновете, това определено не е последният филм от поредицата. Задават се нови трансформъри.

Александра Генадиева
Александра Генадиева

Алекс е пораснало момиче,с душа на дете. Строи въздушни кули и гони вятърни мелници. Обича белия лист, но още повече обича да го запълва с букви, знаци, разбираеми думи и объркани изречения. А когато не е пред белия лист, избира компанията на вдъхновяващи филми, приказни книги и мили приятели.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни