Оказва се, че технологичният гигант Apple е имал и собствена модна колекция през вече далечната 1986 година.

Не сме сигурни дали това е факт, за който трябва да се срамуваме, че не сме наясно, но и съдейки от видяното, не ни изглежда като голяма загуба.

8

Нека си говорим истината -  в случая е видно, че модата явно никога не е била, а и вероятно няма и да бъде сред големите достойнства на иначе способната на технологични чудеса корпорация.

7

А ако действително са имали сериозни намерения в областта на модата, то спокойно можем да заявим, че в случая Стив Джобс и компания са можели да заложат на услугите на малко по-способни дизайнери. Не мислите ли?

6

Всички снимки от въпросната колекция можете да видите тук, макар че - уверяваме ви, едва ли ще загубите особено много, ако не го направите.

5

Трябва обаче и да признаем, че не се чувстваме особено вещи по отношение на модните тенденции през 1986 година. Кой знае, може би колекцията всъщност е отлична, а пък ние не разбираме?

4

Искрено се радваме, че и до последния си ден Стив Джобс остана верен на традиционния си усет към облеклото, вместо да заложи на някой компонент от колекцията на собствената си компания. Можете ли да си го представите в нещо подобно?

3

Не, определено не.

2

Не са пожалени и децата. Шегуваме се де, не изглежда чак толкова. Или...?2

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар