Скоро след като гледахме Кристен Стюарт в последното видео на рок легендите The Rolling Stones, вече можем да ви информираме, че звездата от "Здрач" ще дебютира и в ролята на режисьор.

По-интересното е, че актрисата обедини сили със своята приятелка - St Vincent, като двете работиха върху проекта Come Swim - късометражен филм, който ще представлява и режисьорски дебют за Кристен. Филмът вече бе одобрен за селекция на престижния филмов фестивал Sundance през януари.

Музикалното озвучение на лентата е дело на гаджето на Стюарт - St Vincent, която не пропусна да се похвали в социалната мрежа Twitter.

Освен че е режисьор на Come Swim, 26-годишната Кристен Стюарт е и сценарист на лентата. Филмът е определен като "диптих на един ден от живота на човек, наполовина импресионист и наполовина автор на реалистични портрети".

Кристен Стюарт и St Vincent разкриха себе си като двойка по време на червения килим на благотворителното модно шоу на CFDA и Vogue в Лос Анджелис в края на месец октомври. Очакваме с интерес да видим, каква работа са свършили двете по проекта Come Swim. С интерес ще следим и евентуалната режисьорска кариера на винаги енигматичната Кристен Стюарт.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар