Red Bull FRAGMENTS пристига с нова енергия и изненади. На 18 март ще станем свидетели на креативността и триковете на българските райдери във  Fun Park Osogovo.

В допълнение към rail jam състезанието ще бъде организирана и специална нощна сесия Red Bull FRAGMENTS, която ще се проведе на 11 март, по време на BIG MAMMA FEST. Тогава те ще могат да загреят сцената за официалното състезание на 18 март и да направят рънове пред обективите на професионален екип от фотографи и видеомейкъри. Целта е всеки райдър да покаже цялостната си визия за един перфектен рън и така да представи триковете, които умее, че те да бъдат уловени в кадър. Фото и видео материалите след това ще участват в конкурс в социалните мрежи, който обаче няма да бъде за най-добра снимка или видео, а за най-впечатляващи умения. Гласуването ще се проведе на страницата на Red Bull FRAGMENTS 2017 във Facebook и единственият критерий за оценяване ще бъде показаното от райдъра. Победител в конкурса става карачът, който събере най-много харесвания на снимката или най-много гледания на клипчето.

Red Bull FRAGMENTS състезанието пък ще предизвика карачите по интригуващо трасе. На 18 март те ще могат да покажат какво могат пред журито на събитието, което ще излъчи победителя на 2017. Видеа от ръновете на всички карачи обаче отново ще бъдат качени в страницата на събитието във Facebook, където феновете ще могат да гласуват, за да излъчат своя победител в състезанието. Естествено, състезанието на 18 март ще бъде съпроводено от свежа музика и настроение под шатрата на Red Bull, така че забавлението няма да бъде само по трасето, но и навсякъде около него.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар