Ще има ли развод в семейство Бекъм?


Разделили ли са се Дейвид и Виктория Бекъм? Това е един от въпросите, вълнуващи британците през последните няколко месеца.

Сигнали за това не липсваха, а някои бяха готови да се откажат от любовта. Сега обаче можем да се успокоим, защото лично Виктория ни увери, че няма нищо такова.

Г-жа Бекъм и четирите ѝ деца украсиха корицата на новия брой на британския Vogue. Пред изданието тя потвърди, че с Дейвид остават заедно, въпреки многото спекулации за обратното.

Тя призна, че с Дейвид са се научили да игнорират глупостите по медиите. Защото такива далеч не липсват. Тя припомни, че хората говорят за тях още от първия ден, в който двамата са заедно.

"И двамата осъзнаваме, че сме по-силни заедно, а не сами", заяви Виктория Бекъм пред Vogue.

"Щеше ли някой от нас да бе в позицията, в която е в момента, ако не се бяхме срещнали и не бяхме заедно през всичките тези години? Всичко опира до семейството. Шестимата сме много по-силни заедно, отколкото ако бяхме сами. Уважаваме тази семейна връзка и това е ключът към всичко", добавя тя.

Модната марка на Виктория навърши десет години, а британската дизайнерка призна, че в началото не ѝ е било никак лесно.

"Бях тормозена. Не бях толкова умна. Всичко, което сте искали да бъдете - популярното момиче, аз бях напълно обратното", заяви тя.

Слуховете за раздяла между Дейвид и Виктория се засилиха и след като всички видяха, че бившият футболист на Манчестър Юнайтед го няма на корицата на новия Vogue, заедно с останалите. Впоследствие обаче стана ясно, че Дейвид все пак ще бъде на корицата, но на броя за абонатите на списанието.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни