Разкриха кой е най-пиратстваният филм за 2016


Дедпул е живот, Дедпул е мания, Дедпул е култ. А освен всичко друго, "Дедпул" е и най-пиратстваният филм за 2016 година.

Проучване на TorrentFreak показва, че хитовата комикс лента с Райън Рейнолдс е №1 по нелегален даунлоуд в света за последните 12 месеца. Информацията е събрана посредством няколко различни методики, включително и чрез статистика от публични BitTorrent тракери.

"Дедпул" оглавява класацията за най-успешен X-Men филм до момента, като съвсем очаквано, бе обявено и продължение на лентата. Което означава, че още веднъж ще можем да се насладим на най-устатия и безпардонен комиксов герой, който някога сме виждали на голям екран.

На второ и трето място в класацията се нареждат други два филма, базирани на комикси. Гордо на втора позиция по брой нелегални сваляния застава "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта", докато под №3 след него се нарежда "Капитан Америка: Гражданска война".

И макар списъкът да включва други ленти, които се представиха страхотно в бокс офиса, като например "Междузведни войни: Силата се пробужда" и "Търсенето на Дори", там попадат и филми, които не се радваха на толкова голям комерсиален успех. Такива например са "Уоркрафт" и продължението на "Денят на независимостта", които не оправдаха очакванията на създателите си. Те се нареждат на съответно шесто и седмо място в списъка.

Други често пиратствани филми, които попадат сред първите десет в подреждането, са "X-Men: Апокалипсис", "Отряд самоубийци" и "Завръщането".

И въпреки че "Дедпул" оглавява класацията за най-пиратствани филми през годината, лентата остава на шесто място по брой приходи на територията на САЩ за 2016. На местна почва филмът успя да заработи 363.1 милиона долара, докато в международен мащаб печалбите му се равняват на още по-впечатляващите 783 милиона долара. Не е никак изненадващо, че предстои да видим и негово продължение, което ще бъде режисирано от Дейвид Лейч.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни