Четенето е процес. На отдаване, удоволствие, внимание към детайла. Процес, който понякога се случва между другото, но друг път си е цял ритуал. И всеки любител на литературата може да го потвърди.

Затова и в днешно време започват да се появяват все повече и повече съкровища за книги. В нашия екип си имаме подвързии за книги от плат, а наши познати са ни споделяли, че съществуват и малки лампички, които се закачат върху книгите, за да може читателят да се наслаждава необезпокояван на любимата си творба през нощта, без да пречи на другите в стаята.

Неотдавна пък ви дадохме няколко страхотни идеи за подаръци за хора, които обичат да четат. Съветваме ви да си ги припомните тук, защото сме сигурни, че ще допаднат както на вас, така и на близките ви. И определено ще бъдат едни от най-оригиналните придобивки в своеобразната ви книжна колекция.

Днес сме ви подготвили нова доза литературни изненади, но този път насочваме погледите си само към един вид аксесоари: разделители. Сигурно се чудите какво специфично може да има в един разделител за книги? Ако е направен от тънък метал и във форма на любим герой от книгите или поп културата, то веднага печели бонус точки пред обикновената книжна лента, която използваме, за да отбелязваме докъде сме стигнали.

Можете да избирате между разделители с Хари Потър, Батман, Игра на тронове и каквото още се сетите. И най-хубавото е, че всички могат да бъдат поръчани от едно място. Производителят се намира в Украйна, а тук можете да разгледате и другите му изящни изобретения.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар