Преди време ви показахме най-креативните рафтове за книги, които и до днес водят в своеобразната ни класация за перфектен синхрон между дизайн и литература. Когато обичаш книгите, никога не е достатъчно просто да ги подредиш някъде. Всичко, дори и най-малкият детайл, е от значение.

Затова не е учудващо, че домашната библиотека може да бъде много повече от място за съхранение на ценните четива. Като едно от най-важните места в дома, тя трябва да носи свой характер, който обаче да отговаря на стила и интересите на своя притежател.

Ако си падате по минималистичен дизайн, вероятно ще изберете нещо семпло и практично. Ако сте любители на пищното обзавеждане, сигурно и библиотеката ви ще има подобно излъчване. А ако харесвате супергерои... и в този случай има решение.

Попаднахме на страхотните рафтове за книги, дело на турския дизайнер Burak Doğan. Негово вдъхновение се оказват герои от познати комикси и така той създава страхотни аксесоари за дома, символизиращи фикционалните характери.

От Супермен, през Капитан Америка, Wonder Woman и S.H.I.E.L.D. Предполагаме, че това е само началото, защото интересът към неговите творения вече е огромен.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар