Артистите на Hood'G'Fam Hoodini и Криминал представиха първо видео от предстоящия си съвместен албум "Дръж се естествено", обединявайки сили с Явката ДЛГ за парчето "Напред-назад".

Вече повече от година двамата бургаски рапъри работят над съвместния си проект, като на този етап от Hood’G’Fam Entertainment не се ангажират с конкретна дата за излизането му, но повдигат завесата с първия официален сингъл с видео към него.

Първият сингъл от албума носи името "Напред-назад" и е силно обогатен от винаги запомнящото се присъствие на Явката ДЛГ, който е сред най-силните представители на варненската хип-хоп сцена.

Hoodini е рап изпълнител, текстописец, музикален продуцент и композитор. През 2010-та година изкачва всички музикални класации с песента „Oh baby”. Пет студийни албума, колаборации с изпълнители като: Криско, Рафи, Dim4ou, F.O., Добри Момчета,Tr1ckmusic и много други.

Началото на кариерата си Криминал започва от групата Добри Момчета, а от 2013 започва да развива и соло кариера.„Hypersonic”, „Нямаме проблеми” и  „Омагьосан кръг” са само малка част от проектите, които Криминал реализира с видео.

С годините двамата рапъри си партнират в доста проекти под шапката на Hood’G’Fam Entertainment  до момента, в който узрява идеята за съвместен албум.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар