Утре! Легендарното шоу на Victoria's Secret, което ще отпразнува своя 20-годишен юбилей, ще се проведе утре в Ню Йорк, а почти след месец, на 8 декември, ще бъде излъчено и по телевизионния канал CBS.

Бехати Принслу
Бехати Принслу

Миналата година ангелите отлетяха до Лондон за традиционното ревю по бельо, а тази се завръщат отново в Щатите, за да отбележат кръглата годишнина. Новините около събитието са няколко: както вече ви (по)казахме, Fantasy Bra този път ще украси тялото на Лили Олдридж, а най-новите попълнения в екипа на красавиците са models of the moment Джиджи Хадид и Кендал Дженър.

Дутцен Крус
Дутцен Крус

Ние обаче решихме да се върнем назад във времето и да ви покажем как са изглеждали някои от утвърдените вече ангели в началото на своята кариера. Попаднахме на първите им полароиди не за къде да е, а за модната библия Vogue.

Карли Клос
Карли Клос

Естествени, очарователни и с блясък в очите, който им спечелва сигурно място на котешките пътечки - да си припомним първите им стъпки в необятния свят на модата.

Каролин Трентини
Каролин Трентини

Лиу Вен
Лиу Вен

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар