В онлайн пространството се появи първи трейлър на "Хардкор" - иновативният екшън, заснет изцяло от първо лице, подобно на видео игра.

Премиерата на проекта се състоя по време на Международния филмов фестивал в Торонто, като любопитното е, че финансирането на бруталната лента бе осигурено посредством публично събиране на средства.

"Хардкор" е съвместна продукция между САЩ и Русия, като сюжетът на филма не е особено сложен. Хенри, главният герой на лентата, е киборг, който е съживен от своята съпруга/създател. В последствие Хенри се оказва принуден да тръгне по петите на похитителя на своята любима - Акан, който е психотичен тирант с телекинетични сили, разполагащ със собствена армия от наемници.

Действието на "Хардкор" се развива в разстояние на един ден в руската столица Москва, като вероятно вече сте добили представа, какво точно ще ни предложи бруталната лента - кръв, убийства, екзекуции и т.н. Общо взето - хардкор.

Есенцията на филма обаче остава фактът, че той е заснет изцяло от първо лице на главния герой. Нещо, което вероятно ще се хареса на хората, харесващи да играят подобен тип игри на своите компютри или конзоли. Вижте и трейлъра на лентата, за да добиете по-ясна представа за какво става дума. Със сигурност си струва да се види, най-малкото заради самата идея.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар