Ориент. Мода. Вдъхновение. Dolce & Gabbana насочват погледите ни към Близкия Изток, за да създадат колекция, в която главни роли са отредени на традиционните мюсюлмански облекла хиджаб и абая. Първата такава в портфолиото на сицилианския бранд.

Съобразена със скромността, която съпътства традиционните облекла, линията предлага черни и бежови модели, украсени с множество бродерии и флорални щампи. Не са забравени и аксесоарите, сред които преобладават големите слънчеви очила.

"Новата Dolce & Gabbana Abaya Collection е блян сред дюните на пустинята и небето на Близкия Изток: за грацията и красотата на прекрасните арабски жени", пишат от лейбъла в своята фейсбук страница.

Към момента сицилианското дуо се радва на добри отзиви за иновативната си колекция. Моделите ще бъдат пуснати в продажба този месец в бутиците на марката в Близкия Изток, Лондон и Париж.

 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар