Рами Малек - you know the name, right? Адски талантливият актьор с леко странни очи, който можете да видите в главната роля на супер доброто ТВ шоу Mr. Robot.

Ако случайно сте пропуснали тази новина, ще ви известим, че преди време Рами бе избран да влезе в кожата на великия фронтмен на Queen Фреди Меркюри. Става въпрос за биографичния филм Bohemian Rhapsody, посветен на Фреди, който се снима в момента.

Навръх 71-ия рожден ден на Фреди Меркюри, Entertainment Weekly ни зарадваха с първа снимка на Рами в ролята на легендарния фронтмен. И, да - приликата наистина е удивителна.

Въпросната снимка е пресъздаване на един от най-култовите концерти на Queen - участието им на Live Aid Concert от 1985 година.

Режисьор на Bohemian Rhapsody е Брайън Сингър, когото вероятно познавате от мейнстрийм ленти като X-Men: Apocalypse, Superman Returns и други.

Любопитното е, че макар и да не е певец, Рами Малек също ще пее във филма. За целта актьорът полага огромни усилия да усъвършенства вокалните си способности.

"В момента се намирам в Abbey Road Studios и не - не работя върху актьорската си игра", посочва Рами.

Предполагаме, че и вие нямате търпение да видите биографичната лента, посветена на Фреди Меркюри. Ще трябва обаче да ви предупредим, че филмът ще излезе на екран едва през месец декември 2018 година. Ugh!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар