Първа корица за Кейт Мос и дъщеря ѝ


Кейт Мос е едно от най-емблематичните имена в съвременната модна индустрия и за постиженията ѝ от 90-те години насам може да се говори много. Супермоделът е бил (и все още е) лице на някои от най-големите имена в индустрията, а фотосесиите, на които сме виждали британката, са наистина безброй.

Една специална корица обаче направи своя дебют и сме сигурни, че определено това е една от най-любимите кампании на модела.

Италианският Vogue посвещава новия си брой на семейството и в лица на красивото вдъхновение се превръщат Кейт Мос и 13-годишната ѝ дъщеря Лайла Грейс. Фотограф е Марио Соренти, който в черно-бяло успява да запечата един наистина интимен момент между майка и дъщеря.

Кейт и Лайла през 2011 година

Това е втора поява на Лайла в световната модна библия. Първият път беше през 2011 година, когато снимки от сватбата на Кейт Мос и Джейми Хинс украсиха изданието, а малката Грейс бе в ролята на една от шаферките на знаменитата си майка.

Сестрата на Кейт - Лоти Мос, вече тръгна по модния път на прочутата си роднина, а дали Лайла също ще се отправи в тази посока, времето ще покаже. Все пак е едва на 13 години, но да не забравяме, че майка ѝ бива открита за модната индустрия на 14-годишна възраст.

Още от FASHION VIBES:

10 цитата по случай рождения ден на Кейт Мос

Семейни момичета

Забравените първи фотографии на Кейт Мос

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни