Рут Колева официално представи най-новото си видео, което ще ви впечатли с красивата си визуалност, вдъхновяващи гледки и чувството за свобода, за което допринасят широките пътища на гръцкия остров Самотраки и заобикалящото го Егейско море.

Парчето на Рут носи името "Oceans", като автор на музиката е Георги Линев, докато текстът е написан от Рейчъл Роу. Специални комплименти заслужава режисьорът на видеото Георги Манов от Clamer Studio, който е свършил една прекрасна работа. Видеото излиза под шапката на Facing the Sun.

С интерес научихме, че в записите на "Oceans" участие са взели музикантите от Софийската филхармония с диригент Владимир Джамбазов. Цялата продукция е реализирана в музикалното студио на Red Bull в Лос Анджелис.

Във видеото на "Oceans" Рут Колева си партнира с красивия модел и изпълнител Виктор Самсонов, а режисьорът Георги Манов се е постарал да пресъздаде по възможно най-елегантен и стилизиран начин близостта между двамата, които пресъздават чисто визуално историята на песента.

Поздравяваме искрено Рут Колева и нейния екип за красивото видео, защото българската музика има нужда от повече проекти, реализирани с подобен професионализъм и чувство към детайла.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар