Обичаме Лили-Роуз Деп и сме ви го показвали. Намираме дъщерята на Джони Деп за изключително красива и харизматична, като сме твърдо убедени, че и в бъдеще ще слушаме много за нея. А в каква посока - това вече зависи от нея. Но е факт, че възможностите пред Лили-Роуз не са една или две.

А сред тях е и модата.

След като вече проведе кампания за Chanel, а има и репутацията на муза на Карл Лагерфелд, Лили-Роуз осъществи и своето първо дефиле като модел. Това се случи по време на шоуто на Chanel Metiers d'Arts в хотел "Риц" във френската столица Париж.

Лили-Роуз откри събитието на бранда, а заедно с нея дефилираха още популярни личности като Кара Делевин, София Ричи, Фарел Уилямс и други.

Лили-Роуз Деп дефилира с два различни аутфита - първо в пайетен кроп топ и пола:

Spotted @lilyrose_depp is rocking the runway during Chanel Metier D'Art show @chanelofficial #pariscosmopolite #chanelmetiersdart

A photo posted by FASHION TO MAX official (@fashiontomax) on

А след това и с украсена с тюл черна рокля тип "русалка", като визията бе допълнена от черен воал:

#Chanel marka elçilerinden #LilyRoseDepp #ChanelMetierdArts #ParisCosmopolite defilesi için podyumda.

A photo posted by L'Officiel Turkiye (@lofficielturkiye) on

А ето и самото дефиле от страна на Лили-Роуз:

Lily-Rose at @chanelofficial fashion show in Paris #ritzparis Video by @virginiemouzat ????? #chanelofficial #karllagerfeld

A video posted by FASHION TO MAX official (@fashiontomax) on


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар