Първото дефиле на Лили-Роуз Деп


Обичаме Лили-Роуз Деп и сме ви го показвали. Намираме дъщерята на Джони Деп за изключително красива и харизматична, като сме твърдо убедени, че и в бъдеще ще слушаме много за нея. А в каква посока - това вече зависи от нея. Но е факт, че възможностите пред Лили-Роуз не са една или две.

А сред тях е и модата.

След като вече проведе кампания за Chanel, а има и репутацията на муза на Карл Лагерфелд, Лили-Роуз осъществи и своето първо дефиле като модел. Това се случи по време на шоуто на Chanel Metiers d'Arts в хотел "Риц" във френската столица Париж.

Лили-Роуз откри събитието на бранда, а заедно с нея дефилираха още популярни личности като Кара Делевин, София Ричи, Фарел Уилямс и други.

Лили-Роуз Деп дефилира с два различни аутфита - първо в пайетен кроп топ и пола:

Spotted @lilyrose_depp is rocking the runway during Chanel Metier D'Art show @chanelofficial #pariscosmopolite #chanelmetiersdart

A photo posted by FASHION TO MAX official (@fashiontomax) on

А след това и с украсена с тюл черна рокля тип "русалка", като визията бе допълнена от черен воал:

#Chanel marka elçilerinden #LilyRoseDepp #ChanelMetierdArts #ParisCosmopolite defilesi için podyumda.

A photo posted by L'Officiel Turkiye (@lofficielturkiye) on

А ето и самото дефиле от страна на Лили-Роуз:

Lily-Rose at @chanelofficial fashion show in Paris #ritzparis Video by @virginiemouzat ????? #chanelofficial #karllagerfeld

A video posted by FASHION TO MAX official (@fashiontomax) on


VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни