"Новият папа": първи трейлър (ВИДЕО)

До дългоочакваната премиера на „Новият папа“ остава точно един месец. Първите два епизода от общо 9-те серии на продължението на историята на Паоло Сорентино за Ватиканските покои ще са налични за онлайн стрийминг от 22:00 часа на 10 януари. В HBO GO ще бъдат достъпни по два епизода всеки пореден петък, а телевизионната премиера e на 14 януари по HBO или всеки вторник от 21:00 часа с по един епизод.

С думите  на Пий Пий XIII към Йоан Павел III „който е безгрешен, нека пръв хвърли камък‘“ завършва и официалният трейлър. Трябва да признаем, че това отваря вратата на нашето любопитство още повече.

 

Ето какво да очакваме от първите три епизода:

Първи епизод: 10 януари в HBO GO и на 14 януари от 21:00 часа по HBO

След внезапния си сърдечен удар папа Пий XIII (Джуд Лоу) лежи в кома, докато неговите последователи пламенно се молят за чудотворно възстановяване. Натиска от противниците на Пий принуждава държавният секретар Кардинал Анджело Войело (Силвио Орландо) да доведе до власт нов папа и с конклава в безизходица прави прибързан ход, който хвърля Църквата в още по-голям хаос.

Втори епизод: 10 януари в HBO GO и на 21 януари от 21:00 по HBO

Докато слуховете се вихрят за ролята на Църквата при внезапна смърт, Войело (Силвио Орландо), Гутиерес (Хавиер Камара), Асенте (Маурицио Ломбарди), Агире (Рамон Гарсия) и София (Сесиле дьо Франс) пътуват до имението на сър Джон Бранокс (Джон Малкович) в Обединеното кралство, надявайки се да го убеди да се върне с тях във Ватикана и да приеме най-светата роля. Бранокс  е привлекателен, но чувствителен мъж, който носи във себе си голяма семейна трагедия. Той се оказва е по-труден за управление от очакваното, но решителният Войело решава да продължи натиска си. Междувременно Естер (Людовин Сение) споделя историята зачеването на сина си пред пресата.

Трети епизод: 17 януари в HBO GO и на 28 януари от 21:00 по HBO

Все още обмисляйки предложението на Върховния понтифик, Бранокс (Джон Малкович) разсъждава върху миналото си, докато Войело (Силвио Орландо) ясно заявява ангажимента си за успеха на мисията си. След като е избран за папа и приема името Йоан Павел III, Бранокс проповядва важността на семейството, истината и любовта в първата си реч пред кардиналите.

Естер (Людовин Сение) се обвързва с Фабиано (Алесандро Ричечи), вдовец и нов член на енорията, който предлага необичайно решение на паричните си неволи. Игуменката на Сейнт Тереза ​​(Кируна Стамел) и раздразнената сестра Лизет (Нора Валдстатен) са обезсърчени, когато молбите им за допълнителни финанси остават нечути. 

Епизодите са по сценарий на Паоло Сорентино, Умберто Контрарело и Стефано Биес и под режисурата на Паоло Сорентино.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни