Първи трейлър на адски въздействащия The Birth of a Nation (ВИДЕО)


Fox Searchlight Pictures разпространи първи трейлър на въздействащия The Birth of a Nation, който се превърна в една от сензациите на последното издание на престижния филмов фестивал Sundance Film Festival.

Режисираната от Нейт Паркър драма получи бурни овации след прожекцията си на фестивала, а международните права на лентата бяха светкавично закупени от Fox Searchlight Pictures за сумата от 17.5 милиона долара - най-скъпата сделка в историята на Sundance Film Festival.


Филмът на Нейт Паркър, който освен режисьор, е също и продуцент и сценарист на лентата, разказва историята на Нат Търнър (отново Нейт Паркър в ролята) - грамотен роб и проповодник от периода преди Гражданската война в САЩ, чийто ораторски качества са използвани от робовладелеца Самюъл Търнър, за да бъдат покорени онези роби, които отказват да се подчиняват на белите господари.

Постепенно обаче Нат Търнър съзира истинската същина на робството, наблюдавайки отблизо зверствата, извършвани срещу останалите чернокожи. Видяното оказва силно въздействие върху него, превръщайки го в апостол, който подема въстание срещу робовладелците.

Авторът на филма Нейт Паркър влиза в ролята на главния протагонист Нат Търнър, докато участие в лентата взимат още Арми Хамър, Пенелопе Ан Милър, Джаки Ърл Хейли, Марк Буун-младши, Колман Доминго, Дуайт Хенри, Аджа Наоми Кинг, Естер Скот, Габриеле Унион и други.

The Birth of a Nation ще дебютира на голям екран на 7 октомври, като с нетърпение очакваме да видим филма и по българските кина. Смятаме, че определено ще си заслужава!

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни