Един от най-великите режисьори на нашето време Кристофър Нолан скоро ще ни представи своя 11-и филм, който носи името Tenet. А сега можем да видим и първи трейлър от него.

За Tenet до този момент знаем, че ще бъде филм, който ще засяга интригуващата тема за международния шпионаж. Самият Нолан обаче посочва, че лентата ще засегне и много други жанрове в киното, което ни кара да вярваме, че можем да очакваме един интригуващ коктейл от зрелище и емоции.

Нещо повече, самият Кристофър Нолан определя Tenet като своя "най-амбициозен проект" до този момент. Филмът е сниман на територията на седем различни държави, а имайки предвид портфолиото на Нолан, то определението "най-амбициозен" определено ни кара да очакваме нещо грандиозно. Имаме предвид, по-амбициозен от "Генезис" или "Интерстелар"? Уау.

Вижте и първия трейлър:

 

В главната роля в Tenet виждаме актьора от "Черен в клана" Джон Дейвид Уошингтън, а място в лентата намира и новият Батман Робърт Патинсън. Подобно на други филми на Кристофър Нолан, в Tenet също е заложена идеята за пътуване във времето, а по какъв начин ще ни бъде поднесена този път - предстои да разберем.

Едно е сигурно - всеки филм на британския режисьор е събитие. Досега не сме оставали разочаровани, тъй че чакаме Tenet с нетърпение.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар