По традиция феновете на  Comic-Con бяха зарадвани с ексклузивни видео материали, показани за първи път пред публика, като в това число влезе и първият до този момент трейлър на "Лигата на справедливостта" - поредната продукция със супергерои, пристигаща при нас от култовия бранд DC Comics.

"Лигата на справедливостта" ще се появи на голям екран през месец ноември 2017 година, като подобно на "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта", лентата също ще бъде режисирана от Зак Снайдър.

И докато предишният опит на Снайдър си навлече доста критики и неодобрение от страна на не малко хора, сега отново е време да изразим надеждите си, че ни очаква нещо сравнително по-добро. И защо не? Предстои ни среща с герои от калибъра на Батман, Супермен, Уондър Уоман, Флаш, Акуамен и Сайборг - доста по-широк състав спрямо "Батман срещу Супермен".

С подобен състав от супергерои, вероятно в лентата ще има за всекиго по нещо. Още една причина, поради която "Лигата на справедливостта" може да надмине "Батман срещу Супермен", е и предполагаемото участие на Жокера в него. И докато това е единствено слух на този етап, участието на обичания злодей във филма може да доведе до сериозно повишаване на акциите му.

Без да издава твърде много от случващото се, първият трейлър на "Лигата на справедливостта" ни показва Брус Уейн в момент, когато той набира доброволци сред останалите герои за предстояща битка с нов и още по-могъщ враг. И такива се намират, но въпросът е - ще успеят ли те да работят заедно за общото благо?

В "Лигата на справедливостта" ще видим имена като Бен Афлек (Брус Уейн/Батман), Хенри Кавил (Кларк Кент/Супермен), Гал Гадот (Уондър Уоман), Джейсън Момоа (Акуамен), Рей Фишър (Сайборг), Джеси Айзенбърг (Лекс Лутър), Джей Кей Симънс (Комисар Гордън) и евентуално Джаред Лето в ролята на Жокера.

Вижте първия до този момент трейлър на предстоящия блокбъстър и преценете сами за себе си, дали този път работата на Зак Снайдър ще бъде приета с повече позитиви от публиката.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

1 коментар

  1. Освен това видяхме една от майчините кутии. Доколкото знам до момента едната е в Темискира, едната е в Атлантида, което означава, че видяната в трейлъра трябва да е тази, която в момента е част от Киборг. Следователно това трябва да е било ретроспекция, което означава, че са дошли на Земята преди векове. Засега това е само спекулация, но мисля че не е неоснователна. Тона също изглежда различен от този на Батман срещу Супермен. Нямам търпение да видя какво ще направят. Но наистина има много, което не видяхме.

Напишете коментар