Рене Зелуегър е една впечатляваща Джуди Гарланд


Излезе първи трейлър на биографичната лента "Джуди", която ще ни позволи да надникнем в живота на легендарната актриса и певица Джуди Гарланд. В главната роля е Рене Зелуегър, която изглежда наистина неузнаваема в ролята на покойната Гарланд.

Действието в "Джуди" се развива през зимата на 1968 година - 30 години, откакто Джуди Гарланд изгрява на световната сцена с ролята си в "Магьосникът от Оз", където играе Дороти. Тогава тя пристига в Лондон, за да изнесе серия от спектакли в известния клуб Talk of the Town. Всичко това се случва само месеци преди смъртта ѝ, настъпила след свръхдоза.

 

Още в началото на трейлъра виждаме изпълнение на легендарната песен "Somewhere Over the Rainbow", която Джуди Гарланд пее като Дороти в "Магьосникът от Оз". Кадрите ни показват някои от бляскавите моменти в живота на голямата холивудска звезда, но и други нюанси, подсказващи, че все пак не всичко е толкова розово. През живота си Джуди Гарланд има множество проблеми, включващи множество разводи, финансови затруднения и пристрастяване към наркотиците.

Междувременно резюмето на филма подсказва, че той ще обърне особено внимание на връзката на Джуди Гарланд с Мики Дийнс, който ще се превърне в нейния пети съпруг.

Рене Зелуегър
Рене Зелуегър в ролята на Джуди Гарланд

Любопитно е, че самата Рене Зелуегър изпълнява песните на Джуди Гарланд във филма. Разбира се, това не е първи път, в който холивудската актриса показва гласовите си данни. През 2002 година тя изигра Рокси Харт в "Чикаго", показвайки, че може и да пее отлично.

Феновете на хитовия сериал Игра на тронове ще се радват да разберат, че участие в лентата взима и актрисата от шоуто на HBO Бела Рамзи. Рамзи, която в "троновете" изпълнява ролята на Лияна Мормон, ще играе Лорна Луфт - втората дъщеря на Гарланд.

Най-известното дете на Джуди Гарланд е актрисата Лайза Минели. Тя обаче няма да бъде част от сюжета на лентата, тъй като така и не даде одобрението си за филма.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни