Първи трейлър на епичния "Warcraft: Началото"


Феновете на гейминга и киното имат всички основания да бъдат обединени във вълнението си, защото една от най-чаканите екранизации за 2016 година - "Warcraft: Началото" се сдоби и с първи официален трейлър.

Warcraft е една от най-епичните и обичани игри в историята на гейминг индустрията, поради което и новините за екранизация на отрочето на Blizzard хвърли в екстаз всички почитатели на епичната поредица, разказваща ни вълнуващата история на хора, орки, елфи, джуджета и други приказни същества.

Първият трейлър на "Warcraft: Началото" ни запознава с някои от водещите герои в лентата, сред които човекът Андуин Лотар (в ролята Травис Фимел) и оркът Оргрим Думхамър (в ролята Тоби Кебел). Когато светът на орките е на път да бъде унищожен, те са принудени да потърсят нов дом в земите на хората. Когато порталът между двата свята се отваря, едната армия е заплашена от разгром, а другата – от изтребление. Двама герои от воюващите страни тръгват на мисия да спасят семействата, народите и земите си.

Излишно е да казваме, че първият трейлър на "Warcraft: Началото" предизвика фурор в онлайн пространството. Милиони гледания в YouTube и стотици хиляди споделяния в социалните мрежи отбелязаха появата му на бял свят, а режисьорът на лентата Дънкан Джоунс сподели със задоволство: "Забавно е да гледаш как фенове на играта гледат кадрите и намират детайли, с които са запознати от години". Той обяснява дъглия период на подготовка на филма с желанието си да създаде свят, който ще се хареса не само на любителите на играта, но и на всички киномани.

Сценаристи на лентата са Чарлс Лийвит и самият Дънкан Джоунс, докато в ролите влизат Травис Фимел, Пола Патън, Бен Фостър, Доминик Купър, Тоби Кебел, Бен Шнецър, Роб Казински и Даниъл Ву. Снимките на филма започнаха в средата на месец януари 2014 година и завършиха на 23 май същата година.

Официалната дата за премиера на лентата е 10 юни 2016 година.

VIBES
VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни