На вчерашната дата се навършиха точно 45 години от раждането на Тупак Шакур, а по този случай бе разпространен и първи трейлър на продукцията All Eyez on Me, който представлява първият биографичен филм за живота на легендарния рапър.

Преди време ви бяхме информирали обстойно за всичко по-интересно около проекта, а сега вече можем да се насладим и на негов трейлър. Режисьор на лентата е Бени Бум, по-популярен с богатото си портфолио от музикални видеа, докато в ролята на Тупак ще видим дебютанта на голям екран Димитриъс Шип-младши. Макар и да няма никакъв опит, що се отнася до киното, Шип е избран за ролята заради поразителната си прилика с Шакур.

Трейлърът е с дължина от една минута, като в него можем да чуем и гласа на добре познатата ни от сериала "Живите мъртви" Данай Гурира, която влиза в ролята на майката на Тупак Афени Шакур. "Като всички черни мъже, ти също имаш мишена на гърба. Те ще ти дадат инструментите, с които да се унищожиш", казва Афени на своя син. Трейлърът завършва с думите на Тупак - "ако ме убият, искам хората да знаят истинската история".

В All Eyez on Me ще се проследи почти целия път, който легендарният рапър извървява до статута на едно от най-големите имена в историята на хип-хоп музиката - от неговите първи стъпки, през влизането му в затвора и времето му в Death Row Records, което се оказва и последният период в живота му. Името на филма съвпада с това на четвъртия студиен албум на Шакур, който излиза на бял свят в началото на 1996 година.

All Eyez on Me ще излезе на голям екран на 11 ноември, което ще бъде и съвсем скоро след 20-годишнината от смъртта на Тупак.

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар