Кристофър Нолан е човекът, който ни даде "Генезис". Той е и човекът, който успя да ни остави с отворени усти, виждайки финалните надписи на "Интерстелар". Той подари на феновете на Батман и прекрасна трилогия, посветена на Тъмния рицар. А сега ще ни предостави възможност да се насладим и на историческия епос "Дюнкерк".

След като вчера получихме възможността да видим първи официален постер на лентата, сега можем да се насладим и на първи пълен трейлър на филма.

Действието в "Дюнкерк" се развива през Втората световна война на едноименното френско пристанище. Годината е 1940, а между 300 и 400 000 войници на съюзниците са в попаднали в капана на 800 000 германски мъже. А оцеляването им изглежда невъзможно. Но както се казва в трейлъра, надеждата е оръжие.

В ролите ще видим сравнително непознатия на широката публика Фион Уайтхед, но също така добре известни ни лица като Том Харди, Марк Райлънс, Кенет Брана и Килиън Мърфи. Във филма участва дори поп певецът Хари Стайлс от бой бандата One Direction.

За място на снимките Кристофър Нолан е избрал плажовете на Дюнкерк, където са се състояли и реалните битки от Втората световна война. За да бъде всичко максимално автентично, американският режисьор дори реставрира стари бойни кораби от времето на войната.

"Дюнкерк" ще дебютира на голям екран на 21 юли 2017 година, а ние нямаме търпение да го видим. Сигурни сме, че изживяването ще си заслужава.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар