Представиха първи официален постер на "Ирландецът"


Стрийминг гигантът Netflix разпространи първи официален постер на най-скъпия проект в своята история - "Ирландецът" на режисьора Мартин Скорсезе. Участие във филма взимат гиганти като Робърт Де Ниро, Ал Пачино и Джо Пеши, като лентата ще бъде достъпна в каталога на стрийминг платформата на 27 ноември.

"Ирландецът" е не само най-скъпият филм на Netflix до този момент, но и най-скъпата продукция в знаменитата кариера на легендарния Мартин Скорсезе.


Филмът разказва за гангстера Франк Шийрън (Робърт Де Ниро), за когото се смята, че е отговорен за изчезването на профсъюзния лидер Джими Хофа (Ал Пачино). Тялото на Хофа не е открито и до ден днешен, а изчезването му се смята за една от големите американски мистерии на миналия век.

Вижте и първия официален постер на "Ирландецът":

Ирландецът
Робърт Де Ниро, Ал Пачино и Джо Пеши на постера на "Ирландецът"

Специално за този филм, Мартин Скорсезе успява да убеди култовия Джо Пеши да излезе от пенсия. Пеши, който е сред най-отличителните актьори в историята на гангстерския жанр, не е участвал във филм от 2006 година насам. Тогава той имаше роля в "Добрият пастир", режисиран от Робърт Де Ниро.

Една от причините, поради които "Ирландецът" е толкова скъп, е използването на технология за дигитално подмладяване на актьорите. По този начин ще видим фигури като Де Ниро, Пачино и Пеши в техни по-млади версии.

 

Ако не вярвате, че "Ирландецът" ще бъде епичен, то тук е моментът да ви кажем, че дължината на филма ще бъде около три часа. За съжаление, най-вероятно няма да можем да гледаме лентата на кино, тъй като тя ще бъде излъчена единствено в специално избрани салони. Имайки предвид, че това е продукция на Netflix, то основно филмът ще може да бъде стриймван чрез тяхната платформа.

Със сигурност лентата на Скорсезе е една от надеждите на Netflix са силно представяне на следващите награди "Оскар". В края на месеца филмът ще бъде прожектиран за първи път на големия филмов фестивал в Ню Йорк, тъй че очакваме първите реакции за него.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни