След два добри сезона на успешни колаборации между френския дизайнер Кристоф Лемер и Uniqlo, не е никак изненадващо, че това партньорство се извиси и на перманентна база. А вече можем и да видим за какво става дума този път.

П0-рано през това лято научихме, че Кристоф Лемер ще се присъедини към Uniqlo в ролята на артистичен директор на линията Uniqlo U, която цели да обединява креативността на модата с функционалността на спортния дизайн. Сега вече можем да хвърлим и първи поглед над предстоящата есенно/зимна колекция на Uniqlo U, а съдейки по видяното, френският дизайнер няма намерение да отстъпва от своята неструктурирана и минималистична визия.

1467931552-screen-shot-2016-07-07-at-64531-pm

"Линията на Uniqlo U е създадена изцяло от гледната точка на Uniqlo", разказва Кристоф Лемер, продължавайки: "Всичко е в духа на ДНК-то на Uniqlo, извисените основи и идеалната версия на бранда". Можем да очакваме да видим пуловери, худита, палта, панталони и други, пристигащи в заглушени цветове като бежово, сиво и черно, от време на време разнообразени с малко кестеняво.

Както бе и в предишните колаборации между бранда и френския дизайнер, това е добра възможност за вас да притежавате дизайн на Кристоф Лемер на едва една десета от цената на основната линия. Колекцията ще бъде налична за покупки в началото на месец октомври.

https://www.youtube.com/watch?v=3Nijkdhp9vg

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар