След като през миналата седмица Риана пусна лек тийзър по повод новите модели на кецовете PUMA x Rihanna Creeper, които отново ще можем да видим като продукт от съвместната й колаборация с германския спортен концерн PUMA, сега вече можем и за първи път да хвърлим око над въпросния продукт.

Оказва се, че новите PUMA x Rihanna Creeper ще бъдат достъпни в поне три различни цветови гами, като включва чисто бели, чисто черни и зелено/бургундско-червени модели. Кецовете разполагат и с емблематичната дебела подметка, вдъхновена от трендовете из пънк и рок средите през 80-те и 90-те години на миналия век.

PUMA x Rihanna Creeper
PUMA x Rihanna Creeper

Очаква се новите PUMA x Rihanna Creeper да бъдат налични в определени магазини и онлайн от 26 май. А имайки предвид, че зад тях с името си стои една от най-големите звезди на съвременната поп култура, то спокойно можем да очакваме повече от добри продажби.

PUMA x Rihanna Creeper
PUMA x Rihanna Creeper

Цената на кецовете също далеч няма да бъде непосилна за повечето желаещи да се сдобият с чифт от тях. Поне според информация на Racked, новите Creeper ще се продават за сума от около 120 долара, колкото струваше и миналата партида от модели, появила се на бял свят през 2015 година.

PUMA x Rihanna Creeper
PUMA x Rihanna Creeper

Едва ли ще ви изненада, ако ви и припомним, че според официални статистики, продажбите на PUMA се увеличиха значително, откакто германската компания подписа договор с Риана. Което и напълно обяснява, защо концерни от подобен калибър не спират да търсят популярни личности като поп дивата.

PUMA x Rihanna Creeper
PUMA x Rihanna Creeper

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар