Първият спиноф филм от вселената на "Междузвездни войни" - "Rogue One: История от Междузвездни войни" вече се радва на изключително позитивни ревюта и отзиви от страна на критиците, които получиха възможността да видят лентата преди официалната й премиера на 16 декември.

Режисиран от Гарет Едуардс, филмът ни разказва за събитията непосредствено преди Епизод IV "Нова надежда" и битката на бунтовниците с Империята. Водени от Джин Ерсо (в ролята - Фелисити Джоунс), бунтовниците ще направят всичко по силите си, за да осуетят плановете на Империята да контролира Галактиката с новото си супер оръжие - Звездата на смъртта.

Първите реакции след предварителните прожекции не закъсняха, като те са изключително позитивни.

"Гледах Rogue One. Ще го кажа - това може би е най-добрият филм от "Междузвездни войни", написа американският стенд-ъп комик Дейн Кук.

"Толкова много аплодисменти по време на филма. Хората го харесаха", написа и редакторът от The Hollywood Reporter Арън Кауч.

"Rogue One беше невероятен", написа певицата и актриса Вероника Мерел, докато нейната близначка Ванеса Мерел добавя: "Обожавам "Междузвездни войни", Rogue One беше невероятен".

Друг човек от екипа на The Hollywood Reporter - Скот Файнберг също не скри положителната си оценка от видяното. "Rogue One = отличен. Хората около мен говореха, че е дори по-добър от "Силата се пробужда". Поздравления за Disney, Lucasfilm и всички талантливи хора, които бяха въвлечени".

Писателят и актьор Рейн Уилсън пише: "Първо ревю за Rogue One. Беше НЕВЕРОЯТНО. Супер забавен и вълнуващ. Връзва се перфектно с Епизод 4".

Борис Кит от The Hollywood Reporter също не бе особено многословен, но за сметка на това, той даде ясно да се разбере какво мисли: "Прожекцията на Rogue One току-що приключи. О. Боже. Мой."

Актьорът от "Стар Трек" Уил Уитън също не скри очарованието си от филма на Гарет Едуардс, посочвайки: "За последен път обикнах филм от "Междузведни войни", както обикнах "Rogue One", през 1977 година".


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар