Тийзър трейлърът на предстоящата Yakuza 6 на SEGA се появи в онлайн пространството.

Видеото бе показано за първи път на спот-а на SEGA на гейм изложението в Токио между 19 и 20 септември, а сега вече е е достъпно и за всички останали фенове на култовата поредица.

В тийзър трейлъра можем да видим популярния японски актьор Такеши Китано, чието участие в играта е потвърдено, а и съвсем резонно. Именно Китано има солиден опит с материята "якудза", след като през 90-те години на миналия век снима няколко филма за японската мафиотска структура.

Yakuza 6 бе обявена като ексклузивно заглавие за PlayStation 4 по време на пресконференцията на Sony на тазгодишното изложение в Токио.

Играта ще види бял свят през есента на 2016 година, но ориентировъчно време за издаването й на запад все още не е известно.

Сериите за Yakuza проследяват възхода на Кадзума Кирю по стълбичката на японската мафия, както и продължаващите му конфликти с други противникови фракции. Последната засега излязла игра от поредицата - Yakuza 5, ще бъде издадена дигитално тази есен чрез PlayStation Network.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар