Два месеца след поетата свръхдоза и последвалата хоспитализация, вече можем да видим първа снимка на поп звездата Деми Ловато с настояща дата.

TMZ успя да се добере до снимка на певицата, докато тя спокойно пие кафе и разговаря с друга жена, разхождаща куче, извън рехабилитационния център, в който се намира.

Снимката е направена в неделя сутрин, като Деми изглежда усмихната и спокойна. Така, както феновете ѝ биха искали да я виждат, особено в толкова деликатен момент.

снимка: TMZ

Наскоро проговори и майката на Деми - Диана де ла Гарса, която си припомни как е научила за свръхдозата на дъщеря си на 24 юли и какви емоции е изпитала.

"Бях в шок. Не знаех какво да кажа. Това бе нещо, което никога не бях очаквала да чуя като родител за което и да е от децата ми. В продължение на два дни, ние изобщо не знаехме дали тя ще оцелее, или не", спомни си Диана.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар