Stranger Things е едно от телевизионните явления на 2016 година, а 12-годишната Мили Боби Браун е безспорно сред най-ярките звезди в шоуто на братя Дъфър. Междувременно, хвърлете едно око над импровизираната трансформация на Stranger Things в 8-битов вариант, което, уверяваме ви, ще ви се стори изключително любопитно.

И докато всички очакваме втория сезон на Stranger Things, страхотната Мили Боби Браун се сдоби с първата корица на списание в своя живот. Мили се появи на корицата на списание So It Goes, като стилистите на изданието са решили да я облекат в комбинация от мода от висока класа и дрехи, по-подходящи за деца. Например розова рокля на Chloe е комбинирана със зелено бомбер яке и обувки на Dr. Martens. В други от кадрите Мили блести с флорални мотиви, носейки тъмносиня рокля с деним яке или пък блуза на Red Valentino със сива пола.

Excited for you all to see this! Link in bio @soitgoesmag #soitgoes

A photo posted by Millie Bobby Brown (@milliebobby_brown) on

В самото списание можем да открием цели двадесет страници, посветени на Мили Боби Браун, като с първата си корица тя се присъединява към имена като Марк Ръфало и Аби Лий, които блестят върху алтернативи корици на изданието.

И докато в Stranger Things героинята на Мили Боби Браун - Илевън е крайно мистериозна, тук успяваме да видим 12-годишната актриса в една далеч "по-достъпна" светлина. И доста "по-нормална", което не е чак толкова трудно, имайки предвид ролята й в шоуто.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар