Puma и Rihanna – една много добра комбинация

Puma са немска марка спортни стоки, които са в топ 5 на водещите световни лидери в областта. Подобно на другите спортни концерни, брандът има своите верни фенове, които държат на качество и стил само, когато те са под формата на прословутата пума емблема. Истински фурор настъпи през 2015 година, когато световноизвестната изпълнителка Риана влезе в колаборация с тях.

За никого не е тайна, че Puma вдигнаха скорострелно потреблението и оборота си от този ден насам. Голямата фенска маса на изпълнителката се сдоби с обувките на Риана, които бяха произведени, посредством Puma. Не може да им се отрече, че отговарят на всичко, което може да се иска – безупречен външен вид, иновация, съчетана с ретроспекция към рок и пънк стила от 90-те, и удобство на 100%.

Puma x Rihanna Creaper са произведени в три гами, които по магически начин, могат да паснат на всеки вкус. Дамски маратонки Puma могат да се намерят чисто бели, изчистено черни и зелено, примесено с червено. Типичната и отличаваща ги дебела подметка е онзи ретро елемент, който ги прави и така атрактивни. Най-интересното е, че можете да видите хора, които тичат в парка с тях, или пък са ги комбинирали с рокля. Сякаш отиват на всичко и всеки. От както са на пазара, те се продават на така достъпната цена от около 120 щатски долъра, което е и един от фактите за високата им продажба. Другият е разбира се, лицето, което стои зад модела, а именно Риана.

Идол на много млади хора из цял свят я прави едно от най-подходящите рекламни лица. През годините застава зад множество козметични и модни брандове като MAC И GUCCI, и за всички тях носи бляскав успех. Ето защо не беше учудваща и шокираща новината, че тя заема позицията на новия творчески директор в Puma. Участвайки в изобретяването на дрехи, козметика и обувки, е сякаш точно толкова нейното призвание, колкото и да пее. Ето защо Puma искат тя да е на тяхна страна и да им помага в създаването на нови и оригинални модели за марката.

Заради такива примери като успешната съвместна работа на Риана и Puma, всички известни спортни гиганти в областта на търговията, залагат на рекламни лица с широка популярност, с голяма фенска маса и такива, на чиито стил се подражава най-много. Това изстрелва компаниите по върховете за дни и бележи огромен успех както за тях, така и за рекламното лице. Феновете се екзалтират от вълнение, че могат да се докоснат до своя идол и поръчват с бясна скорост. Което прави ситуацията – с един удар – три заека.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни