"Програмата" ни разказва за противоречивата кариера на Ланс Армстронг


Американският колоездач Ланс Армстронг е една от най-противоречивите фигури в историята на световния спорт. Американецът е седемкратен шампион от най-престижното състезание в професионалното колоездене - "Тур дьо Франс", но в последствие титлите на Армстронг са му отнети, след като става ясно, че той е употребявал забранени стимуланти.

Преди това обаче американецът печели най-важната битка в живота си - тази с рака, а сигурно помните, че в един момент светът бе полудял по жълтите гривнички със слогана "Livestrong" - рожба на едноименната фондация на Ланс Армстронг.


Биографичната лента за Ланс Армстронг носи името "Програмата" (The Program), като филмът ще бъде базиран на книгата на ирландския журналист Дейвид Уолш - "Седемте смъртни гряха". Именно Уолш е и човекът, който с години най-настървено преследва истината за допинг-програмата на Ланс Армстронг и неговия отбор.

В ролята на Ланс Армстронг влиза добре познатият Бен Фостър, като любопитното е, че в търсене на максимално възможна автентичност, Фостър дори приема в тялото си същите стимуланти, благодарение на които Армстронг печели на седем пъти "Тур дьо Франс".

Режисьор на лентата е Стивън Фриърс, а в ролята на "разобличителя" Дейвид Уолш ще влезе Крис О'Доуд, който обикновено сме свикнали да наблюдаваме в комедийни роли.

"Програмата" ще "навести" кината по света в средата на следващия месец, а междувременно ние ви предлагаме да видите най-новия трейлър на лентата.

 

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни