Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че супермоделът Джиджи Хадид посети Милано на 24 септември 2016 г. Посещението е част от турнето на Хадид, което има за цел да представи съвместната й колекция с Томи Хилфигър - TommyXGigi. Хадид показа любимите си визии в магазина Tommy Hilfiger на Пиаца Обердан.

Редица известни личности, блогъри и приятели на супермодела и на марката присъстваха на събитието и се насладиха на музиката на DJ Миа Морети в двора на магазина. Запис от шоуто  #TOMMYNOW, в което Джиджи Хадид представи колекцията TommyXGigi по време на седмицата на модата в Ню Йорк, се излъчваше на два големи LED екрана.

gigi-hadid-wearing-hilfiger-collection

По време на събитието модната блогърка Вероника Фераро управляваше Snapchat канала на Tommy Hilfiger, а приятелите на марката се включиха с постове в социалните медии, като използваха хаштага #TommyXGigi и #TogetherTour.

ph: albertofeltrin.com
ph: albertofeltrin.com

#TogetherTour стартира в Берлин на 2 септември 2016 г., когато супермоделът присъства на шоуто Bread & Butter на Zalando и показа колекцията #TommyXGigi за пръв път. През октомври Джиджи ще продъжи турнето си в Дубай, Токио и Шанхай, където ще се срещне с феновете си и ще се потопи в уникалната атмосфера на всеки град.

gigi-hadid-wearing-tommy-hilfiger-2

Колекцията #TommyXGigi включва дамски спортни дрехи, обувки и аксесоари, включително часовници, слънчеви очила и аромата THE GIRL. Тя съчетава модерния стил на Хадид и характерния за Хилфигър класически американски стил. Колекцията е небрежна, младежка и свежа и отразява игривия, романтичен поглед на Джиджи върху класическите морски мотиви.

В събитието се включиха още главният редактор на спиасние Grazia Италия Силвия Грили, немският модел Бони Стейндж и модните блогъри Линда Тол, Валентина Марзуло, Вероника Фераро, Ерика Болдрин и Марта Лозано Паскуал.

Хадид беше облечена с червен костюм от колекцията Hilfiger.

Морети носеше сатенено яке с апликация от колекция Hilfiger, копринен шал, черно боди от колекция #TommyXGigi  и панталон от колекция TommyXGigi Holiday capsule.

mia-moretti-wearing-tommyxgigi-and-hilfiger-collection-2

Стрейндж беше с кремаво яке от еко кожа и червен топ от колекция TommyXGigi. Тол беше облечена с копринена рокля, черни боти и чанта от колекцията TommyXGigi. 

linda-tol-wearing-tommyxgigi

Марзуло беше с бели моряшки панталони с висока талия, пуловер на райета и чанта от колекция TommyXGigi.

valentina-marzullo-wearing-tommyxgigi

 Фераро носеше кожени панталони, бял потник, яке, черни боти и моряшка шапка - всичко от колекцията TommyXGigi. 

veronica-ferraro-wearing-tommyxgigi-2

Болдрин беше със зелено яке, боди, моряшки дънки, кожени боти и моряшка шапка от колекция TommyXGigi. 

erika-boldrin-wearing-tommyxgigi

Паскуал носеше раирана дълга рокля и сандали на платформа от колекция TommyXGigi. 

marta-lozano-pascqual-wearing-tommyxgigi

Даур беше със зелено сатенено яке и слънчеви очила от колекция TommyXGigi.

caroline-daur-wearing-tommyxgigi

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар