Нейното име е Белла Хадид. Макар и да е на едва 19-години, Белла вече е супермодел. Също като сестра си - Джиджи Хадид. А споменахме ли, че освен всичко това, тя е и актуалната половинка на The Weeknd? Изобщо, червените точки в досието й следват една след друга.

Белла блести и в моментите, когато е далеч от модния подиум. Такъв е случаят и с това адски секси видео от Тайлър Форд, в което Белла ни "разказва" повече за своите сутрешни и вечерни ритуали.

Докато повечето от нас вероятно едва се повдигат от леглото рано сутрин, изглеждайки гроги и с подпухнали очи, прелестната Белла прави дори рутинното миене на зъби едно изкусително за наблюдаване изживяване. Страстите обаче се нагорещяват вечер, когато Белла ни показва бельото си, а след това и си взима ароматна вана. Можем да продължим така и до утре...

MTM5NTIwOTgwMjA3ODA1NjAz

Тайлър Форд прави това видео по случай 25-годишнината на Visionaire 52 PRIVATE - култовите фото серии на Мерт Алас и Маркъс Пиджът, които ни срещат отблизо със знаменитости като Дженифър Лопес, Жизел Бюндхен, Наоми Кембъл, Дрю Баримор и Скарлет Йохансон.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар