Както вече ви информирахме, утре (13.10) в градината на Grand Hotel Sofia ще се състои истински пир за любителите на рибата, морските дарове, рибните деликатеси и хубавите напитки, подхождащи им. "Бакхус" организира първия по рода си рибен пазар, а любителите на този тип храна ще могат да се порадват на силна селекция от отбрани производители.

Посетителите на събитието ще могат да се порадват и на хубава музика, която да съпътства тяхното кулинарно приключение. Специално за доброто настроение на гостите на Бакхус FISH Fest ще се грижат музикантите от формацията OldSchoolTrombon, които ще изнесат три концерта в рамките на деня. Бандата е съставена от Вили Стоянов - тромбон, Димитър Шанов - контрабас, Димитър Благоев - китата и Стефан Кожухаров - барабани.

Повече за програмата на първия по рода си Бакхус FISH Fest можете да прочетете ТУК. Посетете и ивента във Facebook, за да следите най-новата информация преди утрешното събитие.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар