Премерена елегантност или ключова дума: блейзър


Времето навън продължава да сменя настроенията си и все още се натъкваме на причудливи модни комбинации по улиците - хора с ботуши, но и хора със сандали, някои с якета, а други - по тениски и изобщо все съчетания, предизвикани от недоумението ни дали ниските температури от сутринта ще останат такива, или само след няколко часа ще последва слънце и 10-ина градуса повече. Идилия!

За такива моменти ни е нужна дреха, която не е нито много дебела, нито много тънка. Дреха, която можем да свалим, ако ни стане горещо, без това да наруши цялостния аутфит. Дреха, подходяща както за официални, така и за по-небрежни поводи. Пример за това може да бъде един страхотен блейзър.

Какви са положителните му качества? Подходящ е за пораснали момичета, които не се притесняват да добавят елегантна нотка в стила си, без значение дали ежедневен, или по-специален такъв. Комбинира се лесно и с почти всичко - можете да го носите с тениска, но и с риза, с обувки на висок ток, но и с кецове или маратонки, с пола или рокля, но и с дънки или панталон. Оптималната дреха, която с лекота добавяме в своеобразната ни класация за задължителни артикули в гардероба, независещи от време, тенденции и стилове.

Разбира се, това съвсем не означава, че всеки блейзър си отива с всяка дреха. Хубаво е цветовете и материите да бъдат съобразявани, но като цяло възможността за експерименти е наистина голяма.

Сдобийте се с поне 2-3 вида, които да сменяте по различни поводи. Един класически в черно или бяло със сигурност няма да ви е излишен, а всички останали цветове зависят от личния ви избор. Хубавото е, че не трябва да се съобразявате с окраската на чантата или обувките, защото по-добрият вариант е да превърнете блейзъра сам по себе си в акцент на визията.

Инвестицията определено си заслужава, защото ще се задържи дълго в гардеробите ви, а и ще се превърне в предпоставка за много и разнообразни модни комбинации. При това - възможни през цялата година.

Още от FASHION VIBES:

Гумени ботуши или любимият ни дъждовен аксесоар

Biker chick!

За бялата тениска с любов

Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни