Ivet Fashion е една от най-големите и утвърдени модни агенции на територията на България, а безспорно сред най-атрактивните артикули на агенцията е годишният й календар, излизащ ексклузивно на бял свят в строго лимитиран тираж.

Всяка година Ivet Fashion ни предлага различна и нова концепция по отношение на годишния си календар, съобразена и с най-новите и свежи тенденции от света на моделинга. Ексклузивното издание, разполагащо с имиджова и колекционерска стойност, вече се е превърнало в традиция за агенцията.

През годините на страниците на календара блестят някои от най-успешните и емблематични модели на Ivet Fashion, а кадрите, дело на добре познатия фотограф Васил Германов, могат да спрат дъха ви. Не просто фотосесии, а бихме казали - пресъздаване на творческа концепция.

Както всяка година, излизането на календара на Ivet Fashion е събитие в модните среди, като и този път то ще бъде отбелязано с промоция и парти, съпроводено и с излъчването на страхотния мейкинг на снимките. И докато с нетърпение очакваме календара, който агенцията ще ни предложи за следващата 2016 година, ние ще ви представим и кратка ретроспекция на изданията му от последните няколко години.

През 2012 година имахме възможността да се потопим в проекта Goddess, който ни представи шест от топмоделите на Ivet Fashion в образа на същински богини - нежни, но поразяващи, загадъчни и обсипани с цветя. Красавиците позираха пред обектива на Васил Германов, а стайлингът на фотосите бе поверен на Ангелина Илиева.

Евелина Тотева
Евелина Тотева

Специално за снимките от Италия долетя невероятната Кристина Милева, a до нея застанаха невероятните Луиза Григорова, Джия Лазарова, Христина Вескова, Михаела Бориславова и последната победителка от конкурса „Ивет Фешън Топ Модел“- Евелина Тотева.

Луиза Григорова
Луиза Григорова

Гримът и прическите на моделите бяха дело на Мариана Михайлова и Любомир Петров.

Кристина Милева
Кристина Милева

Нима наистина не са богини?

Джия Лазарова
Джия Лазарова

Стигаме и до 2013 година, който ни предложи нещо толкова въздействащо, че все още ни побиват тръпки, а именно - незабравимият календар на Ivet Fashion, носещ името WET. Седем опасно красиви жени се превъплъщават в ролята на изхвърлени на брега сирени, които оживяват пред очите ви и ви приканват да се намокрите... заедно с тях.

WET 2013
WET 2013

Всеки кадър от WET отново е дело на Васил Германов, а фотосесията е направена на безкрайно красивия частен плаж на  курорта "Дюни".

WET 2013
WET 2013

"Сирените" в WET са седем, като в ролята на страстни изкусителки влизат и някои от топмоделите на агенцията, сред които Кристина Милева, Силвия Димитрова, Християна Димитрова, Ива Янкулова, Ивета Димитрова и Луиза Григорова.

WET 2013 - Луиза Григорова
WET 2013 - Луиза Григорова

WET е истински незабравимо визуално пиршество, което все още кара сетивата ни да настръхват.

WET 2013 - Ива Янкулова
WET 2013 - Ива Янкулова

Можете ли да им се наситите? Защото ние не можем.

WET 2013 - Луиза Григорова
WET 2013 - Луиза Григорова

И ето, че годината отново се изтъркулва неусетно, за да стигнем до 2014 и чисто новия календар, този път кръстен Born in the 90's. Или иначе казано - една своеобразна разходка из отминало, но емблематично време.

Християна Димитрова
Християна Димитрова

Кадрите дават възможност отново да изживеете спомени от 90-те години, в компанията на седем завладяващо красиви жени.

Пирина & Евелина
Пирина & Евелина

Кадрите на Born in the 90’s са дело на Васил Германов. Стайлингът е на Хубен Хубенов, а гримът и косата на Слав, които черпят вдъхновение за фотосесията от незабравимите супермодели на 90-те години, които бяха по-известни от брандовете, които представяха.

Нора Шопова
Нора Шопова

Във фотосесията участват седем от топ моделите на Ivet Fashion, сред които Ваня Билева, Екатерина Куцарева, Нора Шопова и Християна Димитрова.

rsz_01_michaela
Михаела

Нима не е истина, че 90-те бяха прекрасно време?

Екатерина & Християна
Екатерина & Християна

Решихме тази година да заложим на 90-те години , тъй като има едно завръщане в модата към това време. Освен това, момичетата са родени именно тогава и е страхотно, че те успяха да се превъплатят в моделите, на които са подражавали като деца.”, сподели тогава Ивета Григорова - собственик на агенцията.

Ваня
Ваня Билева

Календарът за 2015 година се оказа изключително специален, тъй като с него агенцията отпразнува и своята 20-годишнина. Happy Birthday, Ivet Fashion съдържа дванадесет черно-бели кадъра с емблематични модели за агенцията.

Мария Силвестър
Мария Силвестър

Автор на снимките и този път е Васил Германов, а страхотният стайлинг на черно-бялата фотосесията бе направен от Инга Илиева и Хубен Хубенов. За грима на моделите се бе погрижил Слав.

Ваня Билева
Ваня Билева

Участие в "празничния" календар на Ivet Fashion взимат Мария Руньова, Никол Станкулова, Луиза Григорова, Ваня Билева, Екатерина Куцарева, Кристина Милева, Карина Неделчева-Закути, Мартина Димитрова, Нора Шопова, Еми Дренкова, Джия Лазарова и Мария Силвестър.

Карина Неделчева
Карина Неделчева-Закути

Happy birthday и от нас, Ivet Fashion, макар и на патерица!

Нора Шопова
Нора Шопова
Никол Станкулова
Никол Станкулова
Кристина Милева
Кристина Милева
Луиза Григорова

А какво предстои да видим в новия календар на Ivet Fashion? Това ще имаме възможността да разберем съвсем скоро.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар