Само преди ден Марго Роби качи в Instagram снимка на началната страница на сценарий, с която официално обявяви заглавието на спиноф филма за героинята ѝ от „Отряд самоубийци“ – Харли Куин. Новата лента ще се казва Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (Хищни птици (и изящната еманципация на една Харли Куин - бел.ред.) и ще излезе на екран през  февруари 2020 г.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

😆

Публикация, споделена от @ margotrobbie на

Близо 4 години, след като се запознахме с Марго в образа на Харли Куин и се влюбихме в нея, ще я видим отново да раздава правосъдие, както тя си може – с лудо изящество. Най-колоритният супергерой, преносно и буквално, след раздялата със своя любим (Жокера), ще се изправи срещу злото заедно с още няколко свои „колежки“. Красавицата от Холивуд ще си партнира с Мери Елизабет Уинстед, Джърни Смолет-Бел, Рози Перез и Евън Макгрегър.

Режисьор на продукцията е Кати Ян, а дали ще бъде достатъчно за "Оскар", ще почакаме и ще видим.

Автор

Дива и непокорна. Единственото постоянство на Мария е в любовта към семейството, добрите приятели, добрата музика и добрата литература. Ценител на храната и любител в поезията. Животът ѝ е стихосбирка.

Напишете коментар