Първият спиноф от света на "Игра на тронове" най-вероятно ще дебютира в ефира на HBO през 2021. За това намекна програмният президент на компанията Кейси Блойс, давайки интервю за Deadline.

Не е тайна, че в момента HBO работи по няколко продукции, базирани върху света на "Песен за огън и лед". През месец юни стартират снимките на първата от тях. Снимачният екип вече е в северноирландската столица Белфаст, подготвяйки се за заснемане на пилотен епизод.

"Снимането на пилотния епизод ще се състои през юни. Би било малко прибързано да го пуснем в ефир само година по-късно", заяви Блойс, намеквайки за премиерна дата през 2021 година. "Преди няколко седмици приключихме с кастинга. В момента всички работят в Белфаст, готови да стартират снимки до няколко седмици".

Вижте още: Как Емилия Кларк реагира на съдбата на Денерис.

Кейси Блойс призна, че една от големите цели на HBO е да направят нещата по правилния начин, без да избързват с пускането на новите продукции.

"Мисля, че "Игра на тронове" е фантастична собственост, но трябва да бъдем много внимателни, как точно го правим. Не искам да бързаме с нищо. Последното нещо, което феновете биха искали, е да видят нещо, което сме бързали да направим".

Ние бихме добавили, че точно това видяхме с последния осми сезон на "троновете", но това е друга тема на разговор. Едно е сигурно - определено си личи, когато подобни мащабни продукции се "претупват", защото именно това видяхме в последния сезон на шоуто на HBO.

Първият спиноф от "Игра на тронове" ще бъде предистория на събитията, които вече имахме възможността да проследим. Очаква се действията там да се развиват хиляди години преди епохата на популярния сериал. Би трябвало да видим и повече за произхода на белите бродници. Наоми Уотс и Джош Уайтхаус са сред главните актьори в продукцията, а в новия сериал участие ще вземат още Джейми Кембъл Бауър, Тоби Регбо, Джорджи Хенли, Ивано Джеремая, Наоми Аки, Алекс Шарп и други.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар