Потвърдено: Ще снимат предистория на "Игрите на глада"


Ако young adult класиката "Игрите на глада" ви липсва, то имаме добри новини за вас. Създателката на романите Сюзън Колинс потвърди, че скоро ще можем да гледаме на кино екран предистория на цялата сага, която вече познаваме повече от добре.

Първият филм по "Игрите на глада" дебютира в кино салоните през 2012 година и постигна главозамайващ успех. Франчайзът бе продължен с още три филма, а в главната роля на Катнис Евърдийн гледахме носителката на "Оскар" Дженифър Лорънс.


Следващият филм, който ще гледаме, ще бъде предистория на досегашните. Лентата ще носи заглавието The Ballad Of Songbirds And Snakes, а в ролята на режисьор се завръща Френсис Лорънс. Създателката на "Игрите на глада" Сюзън Колинс ще бъде изпълнителен продуцент на проекта, като тя ще бъде и автор на адаптирания сценарий, заедно с Майкъл Арндт.

 

През миналата година Сюзън Колинс потвърди, че работи върху нова книга по "Игрите на глада". Романът е завършен, като се очаква той да бъде по книжарниците от 21 май нататък. Действието в The Ballad Of Songbirds And Snakes ще се развива 64 години преди събитията в първия роман. Историята ще разкаже за 18-годишния Кориоланъс Сноу, преди той да се превърне в антагонистас Президент Сноу, изигран във филмите от Доналд Съдърланд.

Според написаното в Entertainment Weekly, в новата книга Сноу ще бъде представен като "тийнейджър, роден под знака на привилегията, но търсещ нещо повече". Посочва се, че той по нищо няма да прилича на деспота, в който ще се превърне впоследствие. "Тук той е приятелски настроен и дори чаровен. И поне засега - герой", пишат още от EW.

Предполага се, че сюжетът в предисторията ще се завърти около десетия турнир "Игрите на глада", провеждан в създадената от Сюзън Колинс вселена. Според информация на Empire, младият Сноу ще влезе в ролята на ментор на трибют от женски пол от Окръг 12. Както можете да предположите, няма да видим никой от актьорите от предишните филми, имайки предвид различната времева линия.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни