Как са изглеждали актьорите от "Игра на тронове", преди да пристигнат във Вестерос? Понякога приемаме толкова навътре сериала, че забравяме, че героите, които виждаме на екрана, всъщност са реални личности и освен продукцията на HBO, имат още куп проекти.

Вероятно това е напълно нормално, имайки се предвид дълбочината на историята, уникалните визии и костюми, неповторимата обстановка. Трудно ни е да си представим, че Хрътката например би могъл да изглежда по друг, нормален начин, живеейки в нашето време. Или пък Ходор. А какво да кажем за белите бродници?

Само че всички те са актьори и всъщност извън сериала изглеждат съвсем различно. А преди известен брой години са изглеждали още по-различно. Любопитно е да съпоставим аристократичните визии на някои от тях с кадри от повече или по-малко лудешки времена.

Попаднахме на няколко страхотни колажа, показващи как са изглеждали любимите ни образи от "Игра на тронове" в детството си или в други филмови продукции и как изглеждат сега в сериала. Вижте ги и вие в галерията.

Още от КИНО И ТЕЛЕВИЗИЯ:

Появи се адски рядък трейлър на Епизод VI на „Междузвездни войни“

ВИДЕО: Когато „Игра на тронове“ срещне „Междузвездни войни“

Скрита камера и хумор в стил Мейси Уилямс и „Игра на тронове“

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

1 коментар

Напишете коментар