Празник на Българската армия, празник за зрителите на едноименния театър


В Театър „Българска армия“ всеки може да се откъсне от света и да загърби напрегнатото ежедневие с ярки и неповторими театрални преживявания, които ще направят месеците май и юни още по-слънчеви и смешни. Защото театърът е мястото, където с радост можете да доведете семейството си, да се срещнете с приятели и да се посмеете с актьорите-армейци. Усмихнете края на деня с някой от смешните спектакли, които ще ви заредят с много смях и добро настроение през идващото лято! В дните 3, 4 и 5 май може да закупите билети за всички постановки в театъра през май и юни на цена от 7 лв.

10 май /сряда/ „ПОСЛЕДНИ ПОРЪЧКИ“ - комедия, която ще ни припомни, че хуморът е най-добрия начин да разрешиш един проблем. Ситуацията в един английски бар става абсурдно комична, когато влиза чиновникът на Смъртта. За да си покрие дневния норматив, му е нужен доброволец. Ами сега...?

11 май /четвъртък/ „ШВЕЙК“ - ще ви покани на по бира в компанията на  Вальо Танев и Герасим Георгиев – ГЕРО и с разказа за смешния, симпатичен и препълнен с перипетии войнишки живот.

12 и 25 май /петък и четвъртък/ „САЛОМЕ“ – най-новото заглавие в Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“. Режисьорът Диана Добрева, която ще видите и в главната роля на САЛОМЕ, поднася на зрителите текста на Оскар Уайлд по изключително съвременен и различен начин, който гали всички сетива.

13 май /събота/ „КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН“ – една от най-виртуозно забавните комедии на Оскар Уайлд. За парадоксалния капан на любовта, който се разкрива пред очите на публиката благодарение на две лудо влюбени двойки. В преследване на любовта си те стремглаво прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия.

14 май /неделя/ „ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА“ - комедията, която „безпощадно” ще Ви разсмива с родното чувство за хумор, националният ни „гений” и с най-добрия приятел на човека – кучето.

20 и 27 май /събота/ „ВДИГАЙ ЗАВЕСАТА“ комедия за един изоставен, прашен и завещан театър. История за пътя, който извървяват пет жени една към друга, за обединяването им в едно семейство и бъдещето на тяхното завещание – в името на театъра.

27 май /събота/ „НОЖИЦА-ТРЕПАЧ“ – спектакълът се завърта около мистериозното убийство на прочута в миналото пианистка. Всяка вечер представлението се допълва с нови импровизации, а публиката активно участва в разследването. Постепенно спектакълът се превръща от криминален комичен трилър в интерактивна, изпълнена със смях и искрено забавление комедия.

Заглавията, за които може да закупите билети на специалната цена от 7 лв. през май и юни, не се изчерпват до тук. Ето кои са останалите постановки, на които имате възможност да се насладите, благодарение на промоцията:

 „СЕКС, НАРКОТИЦИ, РОКЕНДРОЛ“, „МНОГО ШУМ ЗА НИЩО“, „ЖАН И БЕАТРИС“, „ОТЕЛО“, „ТАРТЮФ“, „В ПОЛИТЕ НА ВИТОША“, „ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК“,
„ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНАР“, „ПИСМО ДО КАСАНДРА“.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни