Епизод VIII на "Междузвездни войни" вече си има официално име - "Последният джедай".

Новините бяха съобщени чрез официалните акаунти на франчайза в социалните мрежи, където бе обявено, че това ще бъде "следващата глава от сагата за Скайуокър". Световната премиера на филма ще се състои на 15 декември, тъй че заградете още от днес тази дата на своите календари.

На официалния сайт на "Междузвездни войни" пък бе поместено следното съобщение: "Имаме най-страхотните фенове в тази, а и във всяка друга галактика. Като признателност към тях, искахме те да бъдат първите, които ще научат името на следващата глава от сагата за Скайуокър".

Събитията в "Последният джедай" ще продължат от мястото, където приключи действието в Епизод VII "Силата се пробужда". Сигурно помните, че в края на "Силата се пробужда" Рей се озова на изолиран остров, където се срещна очи в очи с Люк Скайуокър.

Режисьор на Епизод VIII на космическата сага ще бъде Райън Джонсън, който ще бъде и сценарист на лентата. Той ще поеме щафетата от Джей Джей Ейбрамс, който понесе не малко критики за Епизод VII "Силата се пробужда". Далеч по-позитивни бяха отзивите за работата на Гарет Едуардс, който ни предложи страхотна продукция с работата си по спиноф лентата "Rogue One".

В "Последният джедай" ще видим за последен път на голям екран и покойната Кари Фишър, която отново ще влезе в ролята на принцеса Лея Органа. Снимките на филма приключиха преди смъртта на актрисата, която ни напусна през декември след претърпян инфаркт.

Марк Хамил отново ще бъде в ролята на Люк Скайуокър, а на голям екран отново ще видим новобранците Дейзи Ридли (Рей), Адам Драйвър (Кайло Рен) и Джон Бойега (Фин).

Феновете на "Междузвездни войни" определено няма да скучаят, защото през 2018 година ще имаме възможността да видим и втория спиноф филм от вселената на Джордж Лукас. Той ще бъде посветен изцяло на образа на Хан Соло.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар