Последен трейлър на "Rogue One: История от Междузвездни войни"


С наближаването на дългоочакваната премиера на "Rogue One: История от Междузвездни войни", Lucasfilm разпространиха последен и експлозивен трейлър на режисираната от Гарет Едуардс лента. Това ще бъде и исторически първи спин-оф филм от епичната вселена на Джордж Лукас. Световната премиера на филма ще се състои на 16 декември.

Но преди да продължим, вижте и самия трейлър:

Във финалния трейлър можем да се насладим не малко кадри, които до този момент нямахме възможността да видим. Ако не друго, Джин Ерсо най-сетне споменава Звездата на смъртта по име. Не че досега ни бе нужно някакъв тип потвърждение, че именно това е супероръжието на Империята, което бунтовниците се опитват да разрушат.

В любопитен момент виждаме и главният злодей в лентата - Директор Кренник, който изръмжава "няма да се проваля", вероятно към култовия Дарт Вейдър. А дали пък точно в този момент той не подписва смъртната си присъда? Предстои да видим.

Една от истинските звезди на трейлъра обаче е K-2SO - препрограмираният имперски охранителен дроид, който е нещо като C-3PO, но доста по-отракан. Ако не вярвате, само вижте как K-2SO съвсем безгрижно елиминира цяла група от щурмоваци, сякаш това е нищо за него. Остава да разберем, дали той ще се присъедини към C-3PO, R2-D2 и BB-8 в пантеона на легендарните дроиди от вселената на "Междузвездни войни".

Режисиран от Гарет Едуардс ("Годзила"), "Rogue One: История от Междузвездни войни" ще атакува киноекраните на 16 декември. В ролите ще видим имена като Фелисити Джоунс, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Мадс Микелсен, Диего Луна и други.

Това ще бъде първи от заплануваните много спин-оф филми от Лукасовата вселена. През 2018 година ще можем да видим и филм, разказващ ни историята на култовия Хан Соло (с Олдън Ерънрайк в главната роля), като феновете на "Междузвездни войни" вече дискутират и какви други спин-оф ленти бихме могли да видим в бъдеще. Говори се за филми, посветени на персонажи от калибъра на Йода, Оби-Уан Кеноби и Боба Фет, но само времето ще покаже какви решения ще вземат от Lucasfilm и Disney.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни