Поглед зад кулисите на театър „Българска армия”


Денят на София може и да е на 17 септември, но два дни по-късно, в събота на 19-и, театър „Българска армия” ще отдаде почитта си към празника на столицата.

Първият от поредицата почивни дни ще бъде посветен на отворените врати. Гостите ще имат възможност да разгледат репетиционните зали, гримьорните, перукерните, архива, ателиетата, фоайетата, както и всички скрити от външни погледи места, в които се ражда магията на театралното изкуство.

Зад затворените до скоро врати ще може да се види „ковачницата” на наградите „Аскеер” и звукозаписното студио на Дони.

Кафе и вечерно представление

За най-малките са подготвени приказки, а за родителите – горещо кафе и вечерно представление: „Завещанието на целомъдрения женкар”.

 Директорът и актьорите ще влязат в ролята на гидове, а вратата на директорския кабинет също ще бъде отворена. За музикалните фенове пък самият Дони ще им предложи лична консултация, а освен това ще разкрие потайностите на звукозаписното студио.

Зала "Миракъл" - нещо ново из българските театри

Посетителите ще имат възможност да се запознаят и с най-новото театрално пространство в България. Новоизградената зала «Миракъл» е без културен аналог до момента. Тя предлага възможности за театрални, литературни, музикални, сценографски, танцови и други „елитни” проекти, насочени към публика от ценители на истинското – не комерсиално изкуство. Пет етажа над  „Софийския Бродуей”  - улица „Раковски”, малко по-близо до  звездите, е мястото, на което предстоят интересни срещи с ярките театрални звезди на театър „Българска армия”.

Софиянци и гостите на столицата ще имат свободен и безплатен достъп до потайностите на театъра през целия ден. Вратите ще бъдат затворени едва след края на представлението „Завещанието на целомъдрения женкар ", а билетите за всички представления от програмата на театъра, като за празник, ще бъдат на празнична цена от 8 лева.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни