Само ден ни дели от официалния празник на влюбените. Харесваме идеята на 14 февруари заради духа, който носи, заради това, че повече и повече хора се осмеляват да демонстрират открито любовта си, заради това, че е повод за едно красиво преживяване, което след това да превърнем в незабравим спомен.

Някои казват, че не е нужен определен ден, за да (по)кажеш на някого, че го обичаш. Така е. Но кой казва, че подобно признание се случва само на 14 февруари? Свети Валентин е просто повод да прекараме един приказен ден с човека, когото обичаме. Нима има нещо лошо в това?

Посветихме последните няколко дни на алтернативни идеи за предстоящия празник. Така например в този материал можете да прочетете кои са театралните постановки, които можете да посетите утре вечер, оперните представления, изложбите и филмите, разбира се. Не пропуснахме да обърнем внимание и на любимите ни заведения за хранене в столицата – припомнете си къде предлагат страхотно суши или пък американски бургери. Не на последно място – не забравихме и партитата, които ще се случат в нощта на 14 февруари.

Три различни предложения облякохме в много повече от три различни визии, благодарение на нашите приятели от Fashion Days. Все още можете да посетите сайта им и да изберете своя аутфит за утре, като можете да бъдете сигурни, че каквото и да подберете, ще изглеждате зашеметяващо на празника.

Ден преди него, решихме да споделим с вас още една идея за незабравимото му преживяване. Този път няма виртуално да ви водим из горещите точки на нощна София. Не. Ще си останем у дома, сгушени в любимия човек, защото понякога това е абсолютно всичко, от което имаме нужда.

Подарявам ти любов. Как се измерва щастието? Какво ни струва – пари или емоции?

Задаваме си всички тези въпроси, макар че отдавна знаем техните отговори. И те не са универсални. Всеки намира своята истина. За едни тя е в неспирния водовъртеж на живота, а за други – в неговото спокойно течение.

Няма нищо лошо в това да прекараш Свети Валентин вкъщи с човека до теб. Прекрасно е денят ти да премине в подготовка за голямата вечер, в приготвяне на любимите ви ястия и в декорация на дома. Няколко ароматни свещи като тези от Artempo, които може да откриете в секциите за декорация на дома, които Fashion Days предлагат, никога не са лоша идея, а букет цветя ще внесе повече свежест, отколкото сте предполагали.


Обща снимка в красива рамка пък не само ще добави нотка любов около вас, но е и перфектен подарък за празника.

А защо да не добавите и стенна декорация, с която да напомните на любимия си какво е той за вас?

Докато вечерята се приготвя, е време да украсите и най-важната част – масата. И за да носи и тя духа на любовта, разпънете върху нея покривка с десен на сърца. Сложете на средата купата с плодове, а в кошницата поднесете различни видове хлебчета. Свежата салата може да поставите в порцеланови купи, а основното да поднесете в специален комплект за сервиране. Налейте виното в сребриста кана  и го поставете до свещника.


И все пак, въпреки че сте си вкъщи, не оставайте с дрехите, с които обикновено си стоите. За да  почувствате романтичния дух на празника, заложете на секси рокля, а вие, господа, на вталената риза.


Каквото и да си говорим обаче, няма как да не се отнесем със специално внимание към това, което се крие под дрехите, защото празникът няма как да не завърши със свалянето им.

Повдигащ сутиен за дамите и подходящи бикини към него няма как да бъдат грешно решение, да не забравяме също, че 14 февруари определено трябва да има нотка червено.


Господата пък могат да избират между боксерки и слипове, а дали да заложите на закачливи, или изчистени акценти, зависи изцяло от вас.


И за да ви е пълна романтиката, може да вкарате нотки любов и в спалния комплект.


Свети Валентин е любов. Където и да изберете да прекарате празника, не забравяйте неговата първоначална идея. На първо място подарете обич, а след това – всичко останало.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар