Лиу Вен е родена в началото на 1988 година и понастоящем е китайски супермодел, който ние наистина, наистина харесваме.

Изумително красивата Лиу е родена в китайската провинция Хунан, като тя е първият е модел от източноазиатски произход в историята, който е успявал да стигне до подиума на шоу на Victoria's Secret.

pliuwen42acnepaperete09danieljackson1

През 2012 година Лиу Вен получава сериозен комплимент от страна на авторитетния ежедневник Ню Йорк Таймс, който я определя като "първия досега истински модел от Китай".

118521-800w

През 2013 година Лиу Вен отново влиза в историята на модата, превръщайки се в първият азиатски модел, който попада в класацията на списание Forbes за най-скъпоплатени личности от нейната сфера.

la_perla005-800x1057

През 2014 година американското издание на Vogue отбелязва, че Лиу Вен се радва на "най-голямата аудитория в социалните мрежи" от всички останали модели.

a-Liu-Wen

През октомври същата година Лиу се превръща и в първият човек в света, който представя новия Apple Watch. Това се случва на корицата на китайското издание на Vogue.

0514-WSJ-WEN-05

Иначе Лиу Вен израства в семейство от работническата класа, като в тийнейджърските си години тя е подтикната от майка си да участва в кастинги за модели. Решение, което в бъдеще ще се окаже изключително правилно.

800x1055xliu-wen-mario-testino15.jpg.pagespeed.ic_.lAyXzY91XX

Лоши новини за вас, мъже. Лиу Вен неведнъж е казвала, че никога през живота си не е имала приятел, което явно ни подсказва, че мъжете не са сред високите приоритети в личния й списък.

liu-wen-by-daniel-riera-for-wsj-magazine-may-2014-8

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар