След като дълго време бе извадила музиката си от каталозите на Spotify, Тейлър Суифт вече е в достатъчно добри отношения с най-популярната платформа за музикални стрийминг услуги. Достатъчно добри, за да ни представи собствен плейлист с любими нейни парчета.

И така - какво точно обича да слуша една от най-големите поп звезди на съвременната музика?

Сред любимите ѝ за момента артисти попадат имена като Лана Дел Рей, Майли Сайръс, Лейди Гага, Риана, Джеймс Блънт и Кеша, както и огромен брой по-неизвестни на масовата публика изпълнители, които обаче си заслужава да бъдат чути.

Тейлър не е загърбила и любимата си кънтри музика, която в случая е представена от артисти като Марен Морис и Брет Йънг.

Вижте (и чуйте) сами някои от любимите парчета на Тейлър Суифт за настоящия момент, събрани в почти петчасовия плейлист:

Иначе годината ще се окаже ползотворна за 27-годишната американка.

През ноември Тейлър ще издаде своя шести студиен албум, който тя кръсти Reputation.

Вече успяхме да чуем водещия сингъл от проекта - "Look What You Made Me Do", който бързо се озова на водещи позиции в чартовете. Той бе последван и от парчето "...Ready for It?"

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар